social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Τα εύσημα του Γιαρένη για την αρτιότητα στη διοργάνωση του τελικού

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Τα εύσημα του Γιαρένη για την αρτιότητα στη διοργάνωση του τελικού

Την ικανοποίησή του για την αρτιότητα στη διοργάνωση του χθεσινού (20/4) τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ εξέφρασε με δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαρένης.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα σε όσους συνεργάστηκαν προκειμένου να υπάρξει αυτό το άψογο αποτέλεσμα. Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της Ένωσης:

«Όταν ένας τελικός Κυπέλλου διεξάγεται παρουσία περισσότερων από 1200 φιλάθλων σε πολιτισμένη και αθλητική ατμόσφαιρα, όταν σε τιμούν με την παρουσία τους ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΕΠΟ (Τ. Μπαλτάκος), μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, δύο Βουλευτές, έξι Δήμαρχοι και πληθώρα Αντιδημάρχων και πολιτευτών, νιώθεις ικανοποίηση για την επιτυχία. Θέλω να εκφράσω ένα 'τεράστιο ευχαριστώ' στους συνεργάτες μου στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ και στα κορίτσια της γραμματείας, στην Επιτροπή Κυπέλλου, στους διαιτητές, ιατρούς και παρατηρητές του χθεσινού αγώνα 'εορτή' για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής. Τεράστια η συμβολή του Δήμου Λαυρεωτικής και της ομάδας της Κερατέας, που έκαναν τα πάντα για να παραδώσουν ένα γήπεδο στολίδι στην Ένωση. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των εταιρειών HPS SECURITY και MEDICAL (διάθεση ασθενοφόρου), έδωσαν την απαιτούμενη ασφάλεια στους παρευρισκόμενους. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35