social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑΝΑ: Οδηγεί την κούρσα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Α' ΕΠΣΑΝΑ: Οδηγεί την κούρσα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Η ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ βρήκε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, έχοντας «συγκατοίκους» του τον Αστέρα Βάρης και την Τριγλία Ραφήνας.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα και από την Παλλήνη, όπου επικράτησαν με 1-0 του τοπικού και νεανικού Παλληνιακού, για να παραμείνουν στην κορυφή, πλέον με 10 βαθμούς. Μόλις στο 18ο λεπτό ο Γενούζης πέτυχε με προσποίηση και σουτ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση (0-1). Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 13' με σουτ από θέση εκτός περιοχής, ενώ στο 70' είχε δοκάρι και ο Σεΐτι με σουτ.

Διαιτητές: Λάμπρου, Τσέλιος-Αλεξόπουλος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κονόμι, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης, Αργυρίου, Παπάζογλου, Παναγιώτου, Γιαννόπουλος (81' Ψιλοπάτης), Μπεγλεκτσής, Τζεμπελίκος (46' Καραγεώργος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Μανουσογεωργάκης, Ερέκι, Ψαρρός, Παπαδογιωργάκης, Ζιβάνοβιτς, Σεΐτι (92' Πάλμος), Οσμενάι, Αμπντουραχμάνι (64' Κολιμάτσης), Ντούλος (75' Μαγκανάρης), Γενούζης (64' Ρούμπος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35