social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Buzzer beater με Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης, 1-0 στην Παλλήνη!

Buzzer beater με Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης, 1-0 στην Παλλήνη!

Έκοψε... ανάσες το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο ΑΚ Παλλήνης το απόγευμα της Κυριακής (15/1)!

Ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο που είχε να προσφέρει μόνο πάθος, μονομαχίες, αλλά σχεδόν καθόλου ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αστέρας Βάρης βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στον μαχητικό Παλληνιακό και να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, ξεφεύγοντας στο +6 από τον -δεύτερο πλέον- Σαρωνικό Αναβύσσου! Ήταν το 96ο λεπτό όταν ο Καλλιμάνης, που είχε έρθει νωρίτερα από τον πάγκο, σκόραρε με πλασέ, έγραψε το 0-1 και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των φιλοξενούμενων! Μάλιστα, μετά το γκολ σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που είχε ως συνέπεια να αποβληθούν ο Παναγιώτου από πλευράς γηπεδούχων και οι Γκέργκι, Χαμηλός από τον πάγκο του Αστέρα.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Β. Τζαφόλιας-Παπαδιώτης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης, Αργυρίου, Τσάμης, Παναγιώτου, Κούσης, Βουτσιώτης (38' λ.τρ. Βασίλι), Καραγεώργος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Ντιαγνέ, Μάγγος, Ερρίκος (54' Ντούλιας), Χριστίνης, Μπελαβράκης, Νιούμαν (75' Νικολακόπουλος), Κοφσανίδης (54' Καλλιμάνης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35