social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣΑΝΑ: Η πιθανή ημερομηνία του... πιθανού μπαράζ!

ΕΠΣΑΝΑ: Η πιθανή ημερομηνία του... πιθανού μπαράζ!

Το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και οι δύο μονομάχοι δεν... λένε να χάσουν βαθμούς!

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές Αστέρας Βάρης και Κεραυνός Κερατέας προχωρούν... χέρι χέρι σε μία ισορροπία του... τρόμου, που ανεβάζει κατακόρυφα την αγωνία και το ενδιαφέρον στις τάξεις των φιλάθλων της Ανατολικής Αττικής... και όχι μόνο! Ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, οι δύο ομάδες έχουν από 75 βαθμούς συγκομιδή, με το ενδεχόμενο να οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ να μοιάζει πλέον αρκετά πιθανό.

Σε αυτό το σημείο, σημειώνεται πως βάσει της Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν από μία νίκη στους μεταξύ τους αγώνες είναι κριτήριο αρκετό για να τις οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ, με τη λεπτομέρεια ότι η επικράτηση του Κεραυνού Κερατέας ήταν κατά ένα γκολ... καλύτερη να μην παίζει ρόλο.

Με βάση τον προγραμματισμό των τελευταίων αγωνιστικών, στις σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης είναι ο αγώνας μπαράζ, εφόσον τελικά χρειαστεί, να πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, με δεδομένο ότι στις 8 του επόμενου μήνα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΠΟ στις Ενώσεις προκειμένου να «παραδώσουν» τις πρωταθλήτριες ομάδες τους για την έναρξη των αγώνων μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Γ' Εθνική. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον σχεδιασμό του Δ. Γιαρένη και των συνεργατών του, στις 22-23/4 θα γίνει η 32η αγωνιστική, στις 26/4 η 33η αγωνιστική και στις 29-30/4 η 34η (τελευταία) αγωνιστική.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35