social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε δεύτερος ο Αχαρναϊκός (2-1 τον Παλληνιακό)

Πέρασε δεύτερος ο Αχαρναϊκός (2-1 τον Παλληνιακό)

Μπορεί τα νέα που έφτασαν από το δημοτικό στάδιο Κερατέας το απόγευμα της Κυριακής (14/1) να μην ήταν τα καλύτερα δυνατά για τον Αχαρναϊκό, ο οποίος πάντως είχε κάνει το... καθήκον του μία μέρα νωρίτερα.

Υποδεχόμενο τον Παλληνιακό στο ουδέτερο γήπεδο του Κρυονερίου λόγω τιμωρίας του, το συγκρότημα του Θ. Καλύβα επικράτησε με 2-1 και, πλέον, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας προσπεράσει τον Σαρωνικό Αναβύσσου. Παραμένει, όμως, στο -8 από τον πρωτοπόρο Κεραυνό, που έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην κούρσα τίτλου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, για τους πράσινους «καθάρισε» ο Σερέπας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της επικράτησης. Στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Πάντου (1-0) και δέκα λεπτά μετά (20') έγραψε το 2-0 με πλασέ μετά από κάθετη του Νατσιόπουλου. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 47' με κοντινό πλασέ του Παναγιώτου μετά από απόκρουση του Σύρακα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσέλιος-Κωστάκης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος, Μαρτίνες, Πινιώτης, Σερέπας (79' Γερώνυμος), Νατσιόπουλος (91' Στραβομύτης), Σένε (60' Σάκα)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Λουκόπουλος (46' Μαρμούτας), Μπεγλεκτσής (81' Μασκάι), Χρήστου (80' Τζεμπελίκος).

 


Σχετικά άρθρα

Πολύτιμο «διπλό» τα Γλυκά Νερά στην Παλλήνη (0-2)

Αναβολή των σημερινών αγώνων στην ΕΠΣΑΝΑ

Τερεζόπουλος: Είχαμε υπομονή και δικαία προκριθήκαμε, είμαστε πανευτυχείς! (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35