social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος: «Η φράση «οι παρέες γράφουν ιστορία» ταιριάζει απόλυτα στην Άμιλλα »

Καζακόπουλος: «Η φράση «οι παρέες γράφουν ιστορία» ταιριάζει απόλυτα στην Άμιλλα »

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς καθώς κατόρθωσε έχοντας μικρό προϋπολογισμό με την ομάδα της Άμιλλας να φτάσει στην άνοδο και την επιστροφή στην Α' ΕΠΣΑ. 

Ο Φώντας Καζακόπουλος μπόρεσε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αν και συμμετείχε σε έναν απαιτητικό όμιλο (2ος στην Β' ΕΠΣΑ) να τερματίσει στην 2η θέση και να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Το πρόσημο; Θετικό. Και λέμε θετικό διότι η ομάδα έκανε το 4Χ4 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων βασιζομένη στο οικογενειακό κλίμα και στις εξαιρετικές σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος μπόρεσε να πετύχει κάτι που στην αρχή της σεζόν έδειχνε ακατόρθωτο.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης πορείας της Άμιλλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον προπονητή, Φώντα Καζακόπουλο.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τα όσα πέτυχε η ομάδα εκφράζοντας την υπερηφάνεια του. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του

-Πως αισθανεστε που βρίσκετε στην Α' ΕΠΣΑ;

"Νομιζω πως είμαι η μεγαλύτερη μέρα για την ομάδα της Άμιλλας Περιστερίου αυτή. Ο σύλλογος συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια ζωής και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο".

-Μια ομάδα με αρκετά χαμηλό μπάτζετ τι χρειάζεται για να πετύχει;

"Ισχύει πως δεν είχαμε μπατζετ παρά ελάχιστα χρήματα διαθέσιμα για μεταγραφές και διάφορα λειτουργικά έξοδα. Νομιζω γίναμε μια οικογένεια, δουλέψαμε όλοι ενωμένοι αυτά τα 3 χρόνια, βάλαμε την ομάδα πάνω απ'όλα και δείξαμε μέσα στο γήπεδο πως με σωστή δουλειά μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα και να παίξεις και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Νομιζω η φράση οι παρέες γράφουν ιστορία μας ταιριάζει απόλυτα".

-Η επόμενη ημέρα θα σας βρει στην Άμιλλα;

"Η αλήθεια είναι πως πλέον στην Α Αθήνας χρειάζονται πολλα πράγματα για να καταφέρεις να σταθείς. Σιγουρα έχω δεθεί πολυ με την ομάδα και με τα παιδιά όμως εκτός από το συναίσθημα είναι και το επάγγελμα μου οπότε θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους της Ομάδας και μετά θα δούμε αν θα Συνεχίσουμε μαζί. Είτε όμως είμαι εγώ είτε όχι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της"

-Ξεπεράστε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια των μηνών που πέρασαν. Κάντε μιας μια αναφορά;

"Δεν ήταν καθόλου ευκολο όλο αυτό που καταφέραμε στο δευτερο γυρο. Κάναμε 8 σερί νίκες για να φτάσουμε στα μπαράζ και στα μπαράζ άλλες 4 σε ισάριθμα ματς για να το πετυχουμε αυτό. Ήμασταν σε έναν πολύ δυσκολο όμιλο και παρότι είχαμε τραυματίες αλλά και παιδιά με επαγγελματικές υποχρεώσεις που έφυγαν κάναμε ένα απίστευτο σερί και τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλα μπράβο στα παιδιά και στον συνεργάτη μου Κίμωνα Παπαδόπουλο γιατί μείναμε ενωμένοι και δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και στον όμιλο μετά τον Ατρόμητο αλλά και στα Μπαράζ".

-Η συνεργασία με την διοικηση;

"Η διοίκηση είναι λίγα άτομα και θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά. Ο Ηλίας Στεφος που κάνει ότι μπορεί πολλα χρονια τωρα για την ομάδα . Η Ουρανία Γρήγορατου που τρέχει για όλα τα θέματα και μας βοηθάει όπου μπορεί. Ο κυριος Κατσιουλας που είναι κοντά στο αντρικο σαν γενικός αρχηγός και τέλος  Αφήνω την μεγάλη μου δυναμη τον Νίκο Σωτηρίου που έχουμε γίνει ένα και μαζί κάναμε ότι κάναμε αυτή την τριετία. Δεν είναι ευκολο δυο ανθρωποι να καταφέρνουν να παίρνουν 2 ανόδους νομιζω σε 2 χρόνια. Θα ήθελα να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Λεωνίδα Δεγκλερη που αυτό το όνομα είναι όλη η Άμιλλα και νομιζω ειναι μια δικαίωση και για εκείνον η άνοδος μας στην Α' ΕΠΣΑ καθώς είναι ένας στρατιώτης της Ομάδας όλα αυτά τα χρόνια . Κλείνοντας να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αλλη μια φορά γιατί χωρίς αυτους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα".


Σχετικά άρθρα

Βαθμολογική «ανάσα» το Ηράκλειο, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

ΕΠΣ Αθηνών: Οι ημερομηνίες αγωνιστικής περιόδου και μεταβολών

Το πρόγραμμα της Τετάρτης [2/2] στην Α' ΕΠΣΑ σε 1ο και 2ο όμιλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35