social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: «Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα που θα μας επιτρέπει να πρωταγωνιστήσουμε»

Βόγλης: «Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα που θα μας επιτρέπει να πρωταγωνιστήσουμε»

Για τέταρτη σεζόν ο Βασίλης Βόγλης θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του Ιπποκράτη αφού στη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση του συλλόγου οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε η άριστη συνεργασία τους να έχει συνέχεια.

Ο νεαρός κόουτς που μετράει ήδη στο βιογραφικό του μια άνοδο από την Γ' στην Β' ΕΠΣΑ φιλοδοξεί με τη δουλειά του και του συνεργάτη του, Άγγελου Πασχαλίδη να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο που θα παίζει ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικεί το μέγιστο από τα ματς κάθε Κυριακή. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Βόγλη όπου μέσα από μια μίνι συνέντευξη στέλνει το μήνυμα του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

-Κόουτς γιατί αποφάσισες να παραμείνεις στον Ιπποκράτη για ακόμη μια σεζόν;

"Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους από ομάδες που με προσέγγισαν. Πήρα την απόφαση αυτή γιατί θεωρώ ότι έχουμε να δώσουμε και εγώ και ο συνεργάτης μου ο Αγγελος Πασχαλιδης κάτι ακόμα σε αυτή την ομάδα που μας δείχνει την εμπιστοσύνη καθημερινά. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετές συζητήσεις για το πως θα φτιάξουμε την ομάδα για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζον".

-Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η διοίκηση στην απόφασή σου και η σχέση που έχεις αναπτύξει μαζί της τα τελευταία χρόνια;

"Η απόφαση μου έχει να κάνει εξολοκλήρου με αυτά που συζητήσαμε στο συμβούλιο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα μας όμως με δουλειά νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα φέτος.. Προσπαθούν πάρα πολύ σε δύσκολους καιρούς και βλέπουμε πως ομάδες με ιστορία δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό. Λιθαράκι-λιθαράκι κάνουν μια αξιοπρεπής προσπάθεια και αυτο τους το αναγνωρίζουν όλοι"!

-Πως κρίνεις την πορεία του Ιπποκράτη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε;

"Η πορεία μας στον πιο δύσκολο από τους 4 ομίλους ήταν πολύ καλή. Εξ' αρχής δεν ήμασταν εκ των φαβορί για την άνοδο όμως με πάρα πολύ δουλειά φτάσαμε να διεκδικούμε. Μπορεί να μην τα καταφέραμε όμως αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και την Άμιλλα Περιστερίου για την άνοδο και τους εύχομαι τα καλύτερα".

-Σε σχέση με πέρυσι, τι θα αλλάξει φέτος στην ομάδα; 

Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κρατήσουμε την ομάδα στο ρόλο και τις ράγες που την έχουμε βάλει. Νομίζω κάνουμε καλές πορείες και έχουμε κάνει την ομάδα αναγνωρίσιμη. Έχει γίνει η αξιολόγηση, έχω συζητήσει με την διοίκηση και θα πράξουμε ανάλογα αυτών που έχω ζητήσει έτσι ώστε να έχουμε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια".

-Τι στόχο έχει ο Ιπποκράτης τη νέα σεζόν;

"Είναι πάρα πολύ νωρίς για να βάλουμε κάποιο στόχο. Θα έχουμε μια χρονιά που η Β κατηγορία θα είναι από τις πιο δύσκολες που έχουν γίνει με τις ομάδες που έρχονται από την Α κατηγορία και με σύνολα εξίσου αξιόλογα από την Γ. Θέλω να πιστεύω όμως ότι και με μια χρονιά στην πλατη,που θα πρέπει να μας γίνει μαθημα,θα είμαστε μια ομάδα που θα είναι σοβαρή και πρωταγωνιστρια και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35