social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στη Ραφήνα ο Άρης Βούλας, 1-0 την κακότυχη Τριγλία!

«Διπλό» στη Ραφήνα ο Άρης Βούλας, 1-0 την κακότυχη Τριγλία!

Επανήλθε στις επιτυχίες ο Άρης Βούλας και το έκανε με δυναμικό τρόπο, «σκαρφαλώνοντας» θέσεις στην κατάταξη της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα, όπου επιβλήθηκε με 1-0 της Τριγλίας, η οποία μαστίζεται τις τελευταίες αγωνιστικές από... κακοδαιμονία! Ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, με πλέον χαρακτηριστική εκείνη του 13ου λεπτού, όταν ο Ζαφειρόπουλος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Ψαρρής, όμως ο Προβίδας απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Η απόλυτη ψυχρολουσία για την Τριγλία ήρθε στο 84', όταν ο Χατζής επιχείρησε σουτ, ο Κορμπάς απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μηλιώνη για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και να σημειωθεί με αυτό τον απρόσμενο τρόπο το γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Άρη Βούλας και που οδήγησε οριστικά τον Π. Τσιγκούλη στην απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Γκούβας-Αλεξοπούλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κορμπάς, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Α. Τσούκας, Ψαρρής, Σένε (78' Παπαδόπουλος), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος, Πράπας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο (71' Φουκαράς), Πατερίτσας, Μιραφιόρι (60' Μπρης), Καραδήμος (60' Ρουπάκης), Βουλτσίδης, Ιατρού, Χατζής (90' Κοντός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35