social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη χωρίς το... πλεονέκτημα για τον Ερμή Ζωνιανών, 3-2 τον Απόλλωνα στον Ασπρόπυργο

Νίκη χωρίς το... πλεονέκτημα για τον Ερμή Ζωνιανών, 3-2 τον Απόλλωνα στον Ασπρόπυργο

Πριν τη σέντρα γνώριζαν πως ήθελαν νίκη με πολλά γκολ διαφορά για να έχουν την ισοπαλία με το μέρος τους την τελευταία αγωνιστική.

Περίπου ένα δεκάλεπτο πριν το φινάλε βρίσκονταν πολύ κοντά στον στόχο τους. Το τέλος του αγώνα, όμως, στο γήπεδο Γκορυτσάς βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ερμή Ζωνιανών να παίρνουν μεν τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Απόλλωνα Ποντίων, αλλά να μην έχουν το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Με άλλα λόγια, οι πρωταθλητές Ρεθύμνου θέλουν μόνο νίκη απέναντι στο Χαϊδάρι για να κάνουν δικό τους το τρίτο εισιτήριο ανόδου, μετά τους ΠΟ Ατσαλένιου και Ατρόμητο Πειραιά που πανηγυρίζουν από σήμερα (11/6).

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου απόλαυσαν ένα «χορταστικό» παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, πολλά γκολ, ευκαιρίες, πάθος αλλά και ένταση. Στο πρώτο μέρος και πριν τελικά προηγηθούν, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με ισάριθμες κεφαλιές του Κουκούλη από πλεονεκτική θέση στο 14' και στο 32', όπου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ σε αμφότερες. Το 0-1 έγινε στο 38' όταν ο Κασαπάκης υποδέχθηκε στην περιοχή από διαγώνια πάσα και αφού προσποιήθηκε πλάσαρε με το... μυτάκι, νικώντας τον Μαβίδη που ακούμπησε την μπάλα αλλά δεν απέτρεψε το μοιραίο.

ermis_goal_1.jpg


Μάλιστα, οι Ζωνιανοί κατάφεραν μέσα σε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο μέρος να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3! Στο 58' ο Σκουτέλης κυνήγησε προωθημένη μπαλιά, «τσίμπησε» την μπάλα εντός περιοχής και ανατράπηκε από τον εξερχόμενο Μαβίδη, με τον Μπόζνο να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Μπαμπουλάκης ευστόχησε στο 60' για το 0-2. Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, στο 63', ο Κουκούλης βγήκε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας, μπήκε με την μπάλα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-3! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και, μάλιστα, ευτύχησαν να μειώσουν σε 1-3 στο 80' με θαυμάσιο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Φραγκόπουλου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς απέκτησε... τρελό ρυθμό, ενώ η σύρραξη που σημειώθηκε στο 82' μετά από δυνατή διεκδίκηση, είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί και η αριθμητική ισορροπία. Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα οι Ξηρός και Σκουτέλης, ενώ τον δρόμο προς τα αποδυτήρια ακολούθησε και ο Γκαβζίδης από πλευράς γηπεδούχων. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν άλλο ένα γκολ, με τον Μπαμπουλάκη να «σημαδέυει» στο 93' το κάθετο δοκάρι από κοντά με υπεράνθρωπη προβολή σε σέντρα του Γεμιστού και τον Κουσίδη να σκοράρει στο 95' με σκαφτό πλασέ για το τελικό 2-3!

Το τριπλό σφύριγμα του Αρκάδα ρέφερι βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ερμή σκυθρωπούς και εκείνους του Απόλλωνα να γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Δυτική Αττική, σηκώνοντας την Κούπα υπό τις επευφημίες των φιλάθλων τους.

Διαιτητές: Μπόζνος, Λουκάς (Αρκαδίας)-Σηφάκης (Πειραιά)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Θοδωρής Καζαντζής): Μαβίδης, Ν.Χρ. Παπαδόπουλος (66' Π. Παπαδόπουλος), Φραγκόπουλος, Πετσίτης, Κομιώτης (78' Στυλίδης), Κουρούμα (66' Βασιλειάδης), Τσουτσάνης, Δ. Πουρουζίδης (66' Πουλικίδης), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Ν.Γ. Παπαδόπουλος (46' Ντ. Πουρουζίδης)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Νίκος Καραδάκης): Ζάχος, Ν. Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Ξηρός, Βεληβασάκης, Κασαπάκης, Γκέκας, Σκουτέλης, Μπαμπουλάκης, Κουκούλης (74' Σπαχής).

 

 


Σχετικά άρθρα

Το κρητικό ντέρμπι ο ΑΟ Τυμπακίου (2-1 τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη)

Γ. Κάββαλος: «Καλώ όσοι αγαπούν τον Ερμή να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια»

Τζαναβαρας: Κοιτάμε μόνο το κάθε βήμα που πρέπει να κάνουμε

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35