social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη νίκη η ΑΕ Μυκόνου, τα παράπονα η ΑΕ Ερμιονίδας (0-1)

Τη νίκη η ΑΕ Μυκόνου, τα παράπονα η ΑΕ Ερμιονίδας (0-1)

Σημαντικό «τρίποντο» βρήκε η ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο Κρανιδίου και πήρε πολύτιμη «ανάσα» στη μάχη που γίνεται για τη σωτηρία στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Β. Βλάχου επικράτησε με 1-0 απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας, στις τάξεις της οποίας έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κουρτέση και των συνεργατών του. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 33ο λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Γκούφα μετά από γρήγορη αντεπίθεση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ, όμως οι Μυκονιάτες με κάθε τρόπο υπερασπίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πήραν τους βαθμούς.

Διαιτητές: Κουρτέσης (Αρκαδίας), Οικονόμου (Κορίνθου)-Τουρνικιώτης (Αρκαδίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Οικονομίκος, Καραφιλάι (79' Καράι), Ψύχας, Τάσιος.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης, Κόρτσταμ, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι (86' Ρέτσος), Γκούφας (73' Πάγια), Πινέιρο (86' Κέμπε), Παπαδόπουλος

 


Σχετικά άρθρα

Ανατροπή... ψυχής για τον Ιερόθεο 3-2 τον Ακράτητο στη Χωράφα

«Χρυσή» αλλαγή ο Γούλας για τη Θύελλα Ραφήνας (1-0 τον Αστέρα Βάρης)

Προοδευτική: Επιβεβαίωση με Τσακίρη Ι Ανακοίνωσε και Σκλάβο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35