social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη πρόκριση της χρονιάς ο Ιάλυσος, 3-0 τον Αστέρα στο Ρέθυμνο

Πρώτη πρόκριση της χρονιάς ο Ιάλυσος, 3-0 τον Αστέρα στο Ρέθυμνο

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία του ενιαίου Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24, ο Ιάλυσος πήρε τη νίκη με 3-0 στο Ρέθυμνο απέναντι στον τοπικό Αστέρα και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του θεσμού.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε την ίδια ώρα με εκείνη του Αστέρα Λιανοκλαδίου με τον ΠΟ Ελασσόνας, όμως με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, οι Ροδίτες αποτέλεσαν την πρώτη ομάδα χρονικά που πέτυχε πρόκριση για φέτος και, μάλιστα, το έκαναν με εμφατικό τρόπο!

Στο 29ο λεπτό ο Χατζηνικόλας σκόραρε με δυνατό σουτ για το 0-1, στο 45' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε ασίστ του Πατσίλη και με σουτ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 93' ο Βλαχάβας με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους ερυθροκίτρινους, που ξεκίνησαν με θετικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Διαιτητές: Μισαηλίδης (Χανίων), Σιγανός (Ηρακλείου)-Μαυρεδάκης (Χανίων)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Α.Ν. Παπαδάκης, Καφετζής, Ψυχουντάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Σιόρε (31' λ.τρ. Ρηγάκης), Απ. Κλειδής, Γύπαρης, Φράγκος (62' Κούρος), Παπαδομανωλάκης (46' Ρότζεν), Μπαξεβάνης (80' Εσπιαλίδης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσίγαρος, Πάνος, Καραγεωργής, Γιώργου, Γεωργακόπουλος (87' Γκόγκος), Αθανασίου, Κατσούκης (67' Σάββας), Τζουανάκης, Βλαχάβας, Χατζηνικόλας, Πατσίλης (77' Πιπερής).

(στοιχεία αγώνα: rethymnosports.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35