social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόχλας: Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε!

Μόχλας: Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε!

Ένα βήμα πριν από μία σπουδαία επιτυχία βρίσκεται ο Χολαργός, ο οποίος έχει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ύστερα από τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής και ενόψει της τελευταίας για την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ο Σπύρος Μόχλας απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους κόντρα στον Αθηναϊκό στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα (0-4), ενώ στη συνέχεια έσπευσε να υπενθυμίσει πως μπροστά υπάρχει για την ομάδα του το παιχνίδι με τα Βριλήσσια.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πάικτες για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα» σχολίασε στην ειααγωγή του ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Τα ευχάριστα νέα από το ματς του Άτταλου, μας επέτρεψαν να ανέβουμε στην κορυφή. Για εμάς, όμως, ακολουθεί το τελευταίο και απολύτως κρίσιμο παιχνίδι με τα Βριλήσσια, στο οποίο με νίκη κατακτάμε το πρωτάθλημα και πάμε στα πλέι οφ. Συνεπώς, δεν έχει καμία σημασία η βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε, αντιθέτως οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο που έχουμε όλο αυτό τον καιρό, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στον επίλογό του ο Σπ. Μόχλας επανέλαβε το κάλεσμα της ομάδας τους προς τους φιλάθλους: «Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας».

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35