social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλίππου: Θα ευχαριστηθώ αν είμαστε αυτοί που πρέπει

Φιλίππου: Θα ευχαριστηθώ αν είμαστε αυτοί που πρέπει

Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι πρόκειται για δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στη Β' Κατηγορία και διεκδικούν την άνοδο, το παιχνίδι του Φοίνικα Περιστερίου με την Αθηναΐδα είναι πράγματι ντέρμπι.

Ο Δημήτρης Φιλίππου συμφωνεί στον χαρακτηρισμό και εξηγεί πως θα μείνει ευχαριστημένος αν δει την ομάδα του να αγωνίζεται με βάση τις δυνατότητές της. «Είναι από τα παιχνίδια που συγκαταλέγονται στα ντέρμπι. Αυτό δείχνει και η δυναμική που έχει τα τελευταία χρόνια η ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Παράλληλα, η αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα έναν διαφορετικό... αέρα στην ομάδα που την πραγματοποιεί. Ωστόσο, κοιτάμε πρώτα απ' όλα τη δική μας ομάδα» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Θα με ευχαριστήσει αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Θα είναι, πάντως, ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας».

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης υποστήριξε σε σχέση με το καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Καλούμαστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί των επίσημων αγώνων. Πάμε αρκετά καλά σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να δείξουμε ότι θα είμαστε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35