social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άρης Βούλας «πλήγωσε» τον Αχαρναϊκό (1-0)

Ο Άρης Βούλας «πλήγωσε» τον Αχαρναϊκό (1-0)

Η επιστροφή του Άρη Βούλας στις νίκες σήμανε και την πρώτη ήττα του Αχαρναϊκού για το 2023!

Σε ένα από τα σημαντικά ματς της 15ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν στο γήπεδο της Βούλας με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Γκαβασιάδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 30ο λεπτό. Λίγο αργότερα, πριν την ανάπαυλα, οι πράσινοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Λύγκος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στο πέναλτι που κέρδισε ο Στραβομύτης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φτάσουν στο «τρίποντο» έπειτα από μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση, καθώς έμεινε στο -8 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

Διαιτητές: Λάμπρου, Τσέλιος-Πυκνής

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Γκιούρα, Κωστόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο, Πατερίτσας, Χατζής (88' Γιαννόπουλος), Φουκαράς (83' Αφράτης), Γκαβασιάδης (88' Μιραφιόρι), Ιατρού, Κριλής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Αμπάρα (58' Μανωλιάς), Μάναλης, Βασιλείου, Αγοραστός (74' Σπυρίδης), Παπαδόπουλος, Ταμπάκης, Καρμοίρης, Λύγκος, Αντωνόπουλος (24' Στραβομύτης), Βλαχίδης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35