social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το «εύγε» της ΑΕ Μοσχάτου στον Δ. Γιαρένη

Το «εύγε» της ΑΕ Μοσχάτου στον Δ. Γιαρένη

Σπανίως συμβαίνει ένα σωματείο να πλέκει το εγκώμιο μίας διοίκησης άλλης Ένωσης, πέρα από εκείνη που ανήκει το ίδιο.

Το έκανε η ΑΕ Μοσχάτου, θέλοντας να συγχαρεί τον Δημήτρη Γιαρένη για την υλοποίηση της δέσμευσής του να δωρίσει το ποσό των 3.000 ευρώ στην πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ για τα έξοδα μετακίνησής της στη διαδικασία των μπαράζ. Εμμέσως πλην σαφώς, οι πράσινοι εκφράζουν το παράπονό τους για το γεγονός ότι ανάλογη πρωτοβουλία δεν έχει παρθεί και από τη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά. Η δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Αλιεύσαμε μια πολύ καλή είδηση και θέλουμε να την επικοινωνήσουμε κι εμείς, με μια μεγάλη δόση θαυμασμού και πιθανώς μια μικρή δόση ζήλειας. Κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ (πέρσυ τον Σεπτέμβριο του 2021) ο πρόεδρος της εν λόγω Ένωσης, κύριος Δημήτρης Γιαρένης, δεσμεύθηκε ότι θα επιχορηγηθεί ο πρωταθλητής με 3.000 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Μια είδηση που τότε πέρασε στα 'ψιλά', σχεδόν απαρατήρητη... Στα 'ψιλα', μέχρι προχθές που βγήκε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση της Μαρκό προς την ΕΠΣΑΝΑ και τον κύριο Γιαρένη προσωπικά. Η δέσμευση υλοποιήθηκε...

Ανάσα για τις ομάδες, όαση μέσα στην άνυδρη έρημο που οι παράγοντες πορεύονται και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουμε δει και από την ΕΠΣΑ για τις ανανεώσεις των δελτίων που δεν χρεώθηκαν επιβαρύνοντας τα σωματεια και άλλα πολλά. Μπράβο σας και συγχαρητήρια. Αυτό μόνον».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35