social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης στην «ΩΡΑ των σπορ»: «Χτίσαμε ψυχολογία»

Βόγλης στην «ΩΡΑ των σπορ»: «Χτίσαμε ψυχολογία»

Μόνο λίγα δεν είναι τα σημεία στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς, αν θέλει να εξηγήσει για ποιους λόγους είναι αξιοθαύμαστη η πορεία του Ιπποκράτη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας στην Αθήνα.

Του Δημήτρη Θεοδώρου (Εφημεριδα "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ")

Καταρχήν, το προφανές: μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου. Το καταφέρνει, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο, με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και διαφορά τερμάτων 13-6. Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση, κατέβαλε και την ανταγωνιστική Άμιλλα στο περιστεριώτικο ντέρμπι. Όλα τα παραπάνω αποκτούν... υπεραξία από το γεγονός ότι συμμετέχει στο πρωτάθλημα ως νεοφώτιστος, αφού μόλις πέρσι πάλευε για την άνοδο μέσα από τη Γ' ΕΠΣΑ.
Πρωτεργάτης της δουλειάς που γίνεται είναι ο Βασίλης Βόγλης, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία από το καλοκαίρι του 2019. Μέσα σε ελάχιστους μήνες ο νεαρός τεχνικός έχει πετύχει να οδηγεί τους Περιστεριώτες από το... καλό στο καλύτερο! Σήμερα, μοιράζεται με τους αναγνώστες της «ΩΡΑΣ των σπορ» έναν σύντομο απολογισμό της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. «Είχαμε θέσει τις βάσεις από την περσινή χρονιά, όπου ήμασταν αήττητοι για μεγάλο διάστημα και εν τέλει είχαμε μόλις δύο ήττες, παρότι βρισκόμασταν στον δυσκολότερο όμιλο της Κατηγορίας. Το καλοκαίρι έμεινε ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας και σε συνεννόηση με τη διοίκηση κάναμε καλές μεταγραφές, που αποδεικνύονται τέτοιες και στην πράξη. Πρώτος μας στόχος ήταν να σωθούμε, καθότι νεοφώτιστοι» σχολίασε στην εισαγωγή του ο 32χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, γιατί θέλαμε να εντάξουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές στο κομμάτι της αγωνιστικής πράξης. Είχαμε πάει καλά και στα φιλικά, όπου η ομάδα είχε δείξει ότι θα ήταν αρκετά ανταγωνιστική και στη Β' Κατηγορία, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έχει δέσει σε όλα τα σημεία. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Κατηγορία, ενώ στα τέσσερα παιχνίδια που η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ, τα δύο τα ανέτρεψε γρήγορα και τα άλλα δύο τα ισοφαρίσε. Μάλιστα, στο ένα, με τον Παράδεισο, είχαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να το πάρουμε».
Σε εκείνο το σημείο, σημείωσε με αυτοπεποίθηση: «Αγώνα με τον αγώνα φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι με όποιον αντίπαλο κι αν παίζαμε, θα τον κερδίζαμε! Χτίσαμε φοβερή ψυχολογία, παρότι από την αρχή είχαμε κάθε αγωνιστική πολλές και σημαντικές απουσίες. Όταν με το καλό επιστρέψουμε, θα έχουμε και τους απόντες μαζί μας και θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

«Μοναδικό, αλλά όχι ακατόρθωτο»
Τα «όνειρα» του Βασίλη Βόγλη, πάντως, δεν εξαντλούνται σε μία συμμετοχή απλώς στην Κατηγορία. Ενδεικτική είναι η σχετική τοποθέτησή του: «Από πέρσι μας ενδιέφερε να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε να πιστέψουν στις δυνατότητες τους οι παίκτες και να καταλάβουν ότι δεν τους άξιζε να παίζουν στη Γ' Κατηγορία. Νομίζω πως, πλέον, το έχουν αντιληφθεί όλοι. Αν το τέλος του ταξιδιού, μας βρει πρωταθλητές και έχοντας κάνει δύο συνεχόμενες ανόδους, θα είναι κάτι το μοναδικό και όχι ακατόρθωτο»!
Βεβαίως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Δημήτρη Μαγιάση, τον Παναγιώτη Γκαδόλο, τον Μέμο Ζευγουλά και τον γενικό αρχηγό που τρέχει για τα πάντα, τον Φώτη Δημητρακόπουλο. Έχουν συμβάλει όλοι, ο καθένας από την πλευρά του, σε αυτή την πορεία. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, με ηγέτες τους Διονύση Γεροντή και Μανώλη Ρακιτζάκη».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35