social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε τις λύσεις ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Είχε τις λύσεις ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφερε ο Κεραυνός Κερατέας να μετουσιώσει την ορμητικότητά του και να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου επικράτησε με 2-0, έχοντας τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και δύο γκολ στο δεύτερο! Στο πρώτο μέρος, λοιπόν, «σημάδεψαν» δοκάρια ο Ε. Μαγγανάς με σουτ από θέση εκτός περιοχής, ο Χρ. Μαγγανάς με κεφαλιά και ο Γκορόγιας με κοντινό σουτ από πλάγια θέση. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ με ηρεμία και το βρήκαν στο 71ο λεπτό, όταν ο Λάπας έπαιξε κάθετα στην περιοχή για τον Χρ. Μαγγανά και εκείνος, αφού ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα, πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά (81') ο Μπουγιούκος «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Λάμπρου, Τσέλιος-Πυκνής

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Πασκάλ (51' Λάπας), Κατσίκης, Ντόβας (75' Βαγγέλης), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Κρητικός, Δαρδαμάνης, Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς (86' Ζώης), Γκορόγιας (86' Ντοβίνος)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Α. Καρακώστας (87' Παξιμάδης), Χαρίσης, Κολοτούρος, Γεωργακόπουλος, Αδαμίδης (80' Ι. Μπαλάσκας), Σιούτης, Κορωνιάς (87' Σπ. Μπαλάσκας), Λεμονής (56' Πλατσατούρας), Γ. Καρακώσtας, Τζάθας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35